Sterke, elastische, naadloze, 100% water en poriedichte wandafwerking

Met trots presenteert Sinck&Ko de nieuwe innovatieve wandafwerking; de Wallastic. Deze speciaal ontwikkelde en gepatenteerde wandafwerking bestaat uit een plantaardige kunsthars (biopolymeer) die beschikt over unieke eigenschappen die hand-in-hand gaan met een stijlvolle uitstraling.

Eén van deze eigenschappen van Wallastic is dat het sterk, elastisch, naadloos, 100% water en porie dicht is. Aangezien het een grotendeels plantaardig product betreft is het een duurzame oplossing die lang mee gaat. De Wallastic wordt vakkundig door onze uitvoerders met een spaan 1-2 mm dik aangebracht en hecht perfect op bijna elk type achterwand. Ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatie dus.

Geen gedoe meer met naden, voegen en kieren – Wallastic past zich naadloos aan op elke ondergrond. Bovendien is het makkelijk te onderhouden, zeer slijtvast en duurzaam. Maak je geen zorgen meer over vocht of schimmels, Wallastic houdt alles buiten.

Dankzij deze unieke eigenschappen in combinatie met mooi design komt de Wallastic in meerdere ruimtes uitstekend tot haar recht. Badkamer of wc, hotelkamer of kleedkamer, clean room of gangwand, ontvangstruimte of pantry op kantoor, de Wallastic biedt voor elke ruimte een passende oplossing.

Geef je muren de uitstraling die ze verdienen met Wallastic!

Wandafwerking die op tal van plaatsen toegepast kan worden (Afbeelding Wallastic)