Deelnamevoorwaarden

 1. De FGNoviteitenprijs is een initiatief van de uitgeverij van de HoLaPress Communicatie. Organisatie, verkiezingen en uitreiking van de prijs vallen onder zijn verantwoordelijkheid.
 2. De FGNoviteitenprijs is ingesteld ter bevordering van de ontwikkeling van het facilitair management en gebouwbeheer in het Nederlandse taalgebied.
 3. De uitvoering van de verkiezing is in handen van een deskundige en onafhankelijke vakjury, waarvan de leden, in overleg met de organisatie, door de juryleden van 2023 zijn aangewezen. Deze wijst uit de inzendingen genomineerden aan, waaruit hij de Winnaar FGNoviteitenprijs 2024 kiest.
 4. De keuze van de vakjury is onbetwistbaar. Zijn keuze zal door de organisatie automatisch worden overgenomen.
 5. Deelname aan de FGNoviteitenprijs 2024 staat open voor alle toeleveranciers die een (nieuwe) oplossing (product, gedachte of dienst) op het gebied van facilitair management of gebouwbeheer aan te bieden hebben. Deelname is kosteloos.
 6. Aanmelding van de noviteit kan enkel door middel van inzending via de inschrijving op de website van de FGNoviteitenprijs.
 7. Inschrijving voor deelname staat open tot en met vrijdag 24 mei 2024.
 8. Deelname aan de FGNoviteitenprijs 2024 is pas definitief bij plaatsing van de inzending op de website.
 9. Door het aanmelden van de noviteit gaan de deelnemers automatisch akkoord met de publicatie van hun productoplossing door HoLaPress Communicatie en zijn mediapartners.
 10. Genomineerden ontvangen voor hun nominatie een communicatiepakket ter waarde van 2.500 euro. De winnaar ontvangt aanvullend een communicatiepakket ter waarde van 2.500 euro en een aandenken. Verzilvering van de cheques dient te gebeuren vóór 1 mei 2025 en kan enkel besteed worden aan communicatie in de Media Facilitair Journaal.
 11. Enkel de door de jury aangewezen winnaar mag zich voortaan Winnaar FGNoviteitenprijs 2024 noemen. Genomineerden mogen zich voortaan Genomineerde FGNoviteitenprijs 2024 noemen.
 12. Alle genomineerden van 2024 worden afloop van de prijsuitreiking opgenomen in het overzicht van Prijswinnaars en genomineerden, dat de organisatie sinds 2011 publiceerde.
 13. Iedere deelnemer aan de noviteitenprijs krijgt de mogelijkheid om zich op de door de organisatie aangegeven mogelijkheden te presenteren op een door de organisatie aangewezen plek en aangeboden mogelijkheid. Deelnemers zijn niet verplicht daar aan deel te nemen of een bijdrage aan te leveren. De organisatie bepaalt mede hoe de presentatiemogelijkheid wordt ingevuld.
 14. Enkel de organisatie gaat over de wijze, waarop de presentaties beschikbaar zijn voor de bezoekers.
 15. Over alle zaken waarin deze voorwaarden niet voorzien, beslist alleen de organisatie.
Onder welke voorwaarden inzendingen vallen.