De facilitair noviteit, c.q. oplossing van 2024

Tijdens de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer op 5, 6 en 7 juni 2024 in de Jaarbeurs in Utrecht wordt op donderdag 6 juni om 11.30 uur voor de dertiende keer de FGNoviteitenprijs uitgereikt. Inzenden voor de prijs staat open voor ieder toeleverancier met een innovatieve oplossing in de sectoren facilitair management en gebouwbeheer. Deelname is gratis.

De prijs is ingesteld, omdat nieuwe oplossingen bijdragen aan de ontwikkeling van een duurzame werkbeleving en -omgeving. Of het nu gaat om een energiezuinige variant van een product, de automatisering van processen, hergebruik van grondstoffen, producten die watergebruik reduceren of bijdragen aan een gezonde werkomgeving, waardoor het aantal ziekmeldingen daalt. Vandaar de uitnodiging aan alle toeleveranciers op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer in Nederland en Vlaanderen om hun innovatieve oplossingen van 2023 in te schrijven.

Eind mei selecteert een vakkundige jury uit de inzendingen een aantal nominaties, waaruit hij op 6 juni op de vakbeurs een winnaar bekend maakt.

Bent u toeleverancier met een innovatieve oplossing op het gebied van werkomgeving, werkplekken of gebouwbeheer stuur dan uw noviteit voor het facilitair management of gebouwbeheer in. En wie weet, verwerft uw oplossing dan een plaats in het overzicht van genomineerde en winnende deelnemers.

Trotse prijswinnaar en genomineerden 2023 voor de eeuwigheid vastgelegd.