Vernietiging van apparaten op de werkplek 2017

Vernietiging van apparaten op de werkplek. In tegenstelling tot industriële vernietigers die op een speciale netstroomaansluiting moeten worden aangesloten, en die in een speciale ruimte geplaatst moeten worden omdat deze veel lawaai maken en stof produceren, kan dit product op een gewoon stopcontact aangesloten worden.

De vernietiger FlashEX hoeft niet geconfigureerd te worden en kan overal gebruikt worden. De nieuwe intimus FlashEX is het enige op de markt verkrijgbare apparaat waarmee uw digitale gegevensdragers direct op de werkplek vernietigd kunnen worden, zonder deze apart in te zamelen. Zo voorkomt u dat er informatie ontvreemd kan worden.

De vernietiger FlashEx beschikt over een stevige snijkop met een speciaal ontwerp, waarmee het materiaal als met een tang door het apparaat getrokken wordt. De snijkop wijkt automatisch bij het snijden van grovere materialen, tot het materiaal volledig vernietigd wordt in deeltjes van 4×15 mm. De nieuwe FlashEX beschikt tevens over een Auto Safety invoeropening, waarmee de gebruiker veilig het vernietigingsproces door een kijkopening kan volgen. De werkingeenheid i-control zorgt voor een eenvoudig gebruik, waarbij de gebruiker volledig het proces kan beheersen.

Verwerkt verschillende mediadragers

  • SSD-drives
  • Smartphones
  • (Mini)-tablets
  • USB-geheugens
  • CD’s/DVD’s

Neem vandaag nog contact op om meer te weten te komen over dit product. We sturen u graag onze complete catalogus met apparaten op waarmee alle mogelijke gegevensdragers vernietigd kunnen worden.