Eerste hulp bij wateroverlast in woningen en gebouwen 2023

Lekkages en overstromingen geven veel rompslomp. Waterschade, oponthoud, zelfs stilleggen van (productie) processen. Vooral op plekken waar de lekkage of overstroming moeilijk te bestrijden is. Daarvoor hebben wij Slurpzak® ontwikkeld. Een Nederlandse innovatie en eerste hulp bij wateroverlast.

De Slurpzak absorbeert water supersnel en houdt het vast. Eenmaal volgezogen vormt zich een barrière die voorkomt dat water zich verder verspreid.
Slurpzakken pas je toe bij overstromingen en lekkages in bijvoorbeeld huis, gebouw en technische ruimtes. Voorkom daarmee ernstige (water) schade aan muren, vloeren plafonds en machinerie. Met Slurpzakken beperk je ook waterschade op lastig bereikbare plekken.

Uniek aan Slurpzak: supersnel veel water absorberen én keren. Twee toepassingen in 1 product. Toepasbaar in bijna alle situaties met wateroverlast. Zowel binnen als buiten. Geen gedoe met dweilen en gesjouw met emmers, handdoeken of zandzakken.

Ook te gebruiken wanneer er niemand in het gebouw is. Wordt er bijvoorbeeld ‘s avonds veel regen verwacht? Plaats dan op voorhand Slurpzakken op kwetsbare plekken in je gebouw waar water binnen kan stromen. Zo beperk je wateroverlast en schade. En blijft het noodweer uit? Dan berg je de Slurpzakken weer op. Ze nemen weinig opbergruimte in.

Slurpzak® wordt in Nederland geproduceerd. En is uit voorraad leverbaar in diverse formaten.