Ontspannen werken aan statafels met voetsteunen 2019

Ontspannen werken aan statafels met voetsteunen. Ons bedrijf lanceert een multifunctionele en stijlvolle statafel om ontspannen staand aan te werken. Daarmee komen we tegemoet aan de trend om gedurende de werkdag minder te zitten en steeds vaker staand te werken, te vergaderen of te lunchen.

Dynamische houding door voetsteunen

We zitten te veel en bewegen te weinig, daar is al veel over geschreven. Vanuit dit oogpunt heeft NJOJ demontabele statafels ontworpen voorzien van voetsteunen. Door de toepassing van voetsteunen sta je zeer ontspannen en kan de lichaamshouding eenvoudig afgewisseld worden. Al staand blijf je fit door het wisselen van je houding en het kantelen van je bekken, je staat zeer stabiel en comfortabel.

Eenvoudig opzetten met het unieke kliksysteem

De statafel is demontabel en bestaat uit een aluminium onderstel en een lichtgewicht tafelblad. Dankzij de voetsteunen nemen mensen een proactieve houding aan en raken ze minder snel vermoeid. Naast voetsteunen heeft de statafel haken onder het tafelblad voor het ophangen van een jas of tas. De tafel is leverbaar in verschillende formaten en met verschillende tafelbladen. Door de vloervriendelijke kunststof afwerking van de poten is de tafel overal inzetbaar. Opzetten en demonteren is een fluitje van een cent. Door het kliksysteem staat de statafel binnen een minuut, zonder gereedschap. Hij is makkelijk op te bergen en neemt opgeslagen weinig ruimte in.

Multifunctioneel design

De tafel is ook ideaal als ontvangsttafel bij de receptie, als statafel in het bedrijfsrestaurant of voor beursdeelnames. Met de optionele korte poten is de statafel in een handomdraai in te zetten als werktafel met een hoogte van 78 cm. Met zwenkwielen is de tafel verrijdbaar. Daarmee is deze multifunctionele alleskunner een aanwinst voor vergadercentra, horecagelegenheden, bedrijven en aanbieders van flexibele werkplekken.

Milieuvriendelijk en duurzaam

NJOJ werkt met milieuvriendelijke materialen als aluminium en Europese houtsoorten. Het aluminium wordt gepoedercoat in plaats van gelakt en de producten van NJOJ worden niet gefabriceerd in lage lonen landen. Producten van NJOJ zijn dan ook een milieubewuste keuze.