LED’s kill the virus 2021

De geavanceerde technologie van dit LED-verlichtingsarmatuur zorgt de hele dag voor een gesteriliseerde omgeving. Schakel het LEDpaneel in en een oppervlakte tot 24 vierkante meter (per LED-paneel) wordt continu gesteriliseerd. Dag en nacht.

Clean Edge is een innovatief verlichtingsproduct dat continuïteit toevoegt aan het desinfectieproces. De LED-verlichtingsarmaturen geven licht met een golflengte van 405 nm (niet schadelijk zoals UV). Op deze manier biedt Clean Edge een oplossing die uw inspanningen versterkt om uw omgeving te desinfecteren en bestaande infecties te voorkomen.

Veilig en effectief

De geavanceerde technologie van de Clean Edge zorgt de hele dag voor een gesteriliseerde omgeving. En omdat de Clean Edge boven het UV-lichtspectrum zit, is deze oplossing in tegenstelling tot UV-A/B/C niet schadelijk voor mens en dier. Schakel het LEDpaneel in en een oppervlakte tot 24 vierkante meter (per LED-paneel) wordt continu gesteriliseerd. Dag en nacht!

Breed inzetbaar

Clean Edge geeft een nieuwe dimensie aan het ‘Nieuwe Normaal’. Met Clean Edge creëert u een veilige (werk)omgeving. Clean Edge is breed inzetbaar: gezondheidszorg, onderwijs, laboratoria, kantoren, sportscholen, luchthavens en nog veel meer. Maak nu kennis met Clean Edge voor een gezonde (werk)omgeving.

Clean Edge is onschadelijk voor mens en dier (IEC 62471 gecertificeerd).
Clean Edge doodt 99,99% van de schadelijke bacteriën en virussen, inclusief COVID-19! Clean Edge beschermt u 24/7 tegen schadelijke virussen en bacteriën.  Een Clean Edge LED-paneel beschermt een gebied tot 24 vierkante meter tegen virussen en bacteriën. Clean Edge is eenvoudig te installeren en heeft maar liefst 50.000 branduren. Bewezen technologie volgens TNO.