Inzendingen 13de editie (2024)

Op deze pagina treffen bezoekers alle inzendingen voor de 13de editie van de FGNoviteitenprijs aan. Uit deze inzendingen kiest de jury een aantal genomineerden uit, waarvan er een door hem als prijswinnaar wordt aangewezen. Deze ontvangt op 6 juni de FGNoviteitenprijs 2024.

De inzendingen zijn niet op basis van aanlevering, thema of originaliteit gerangschikt. De organisatie heeft hen op basis van aanmelding geplaatst, terwijl de computer hen ad random op de pagina toont. Zo krijgt iedere inzending een gelijke belangstelling.

Wie op zoek is naar een bepaald onderwerp kan rechtsboven op de zoekmachine een trefwoord invullen. Dan worden alle inzendingen getoond waarin de gevraagde lettercombinatie voor komt.

De inzendingen van de deelnemers aan de 25ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer worden door de beursorganisatie opgenomen in de rubriek Oplossingen van deelnemers.

Iedere inzending wordt afgesloten met de mogelijkheid Meer informatie, die is gekoppeld aan een webpagina, die door de inzender zelf is aangegeven.

Op de beursvloer worden de genomineerden onder de aandacht van de duizenden bezoekers gebracht.