Grootste single unit gebouw van Europa in een glazen variant 2015

Werken in een zee van daglicht. De tijd dat tijdelijke gebouwen onooglijke keten waren behoort al lang tot het verleden. Het assortiment overtreft al jaren het gemiddelde niveau van representativiteit.

Qua design, uitstraling, functionaliteit en duurzaamheid staan de Portakabin gebouwen aan de top van het segment en daar zijn wij trots op! Maar nu gaat Portakabin voor de overtreffende trap. Met trots presenteren wij u de Titan Vision!

Met Titan Vision gaat Portakabin voor de overtreffende trap! Na het ongekende succes van de Ultima Vision, levert Portakabin nu ook de Titan – het grootste single unit gebouw van Europa in een glazen variant: de Titan Vision!

Gelijk aan de reguliere Titan, biedt de Titan Vision een zee aan kolomvrije ruimte. U kunt uw gebouw dus geheel naar eigen wens indelen. De voorzijde van de Titan Vision is van plafond tot vloer geheel voorzien van een spectaculaire raampartij, waardoor het ruimtelijke effect van het gebouw nog eens extra benadrukt wordt.

De Titan Vision is hét tijdelijke gebouw voor de echte fijnproevers’: een zeer luxe, groot en representatief gebouw, dat u werkelijk alle mogelijkheden biedt. Wat uw wensen ook zijn en wat het doel van uw tijdelijke gebouw ook is van smaakvol ingerichte kantoorruimte, warme ontvangstruimte tot fraaie showroom de Titan Vision leent zich ervoor!

Daglicht verbetert productiviteit De volledig glazen pui van de Titan Vision is niet alleen zeer fraai, het is ook gezond! Het is al vaak onderzocht en bevestigd: voldoende inval van natuurlijk daglicht is zeer belangrijk. Het is in grote mate van invloed op het welzijn van mensen. Mensen die naar buiten kunnen kijken en voldoende invallend daglicht op hun werkplek hebben, voelen zich prettiger en presteren daardoor ook beter. Daar is iedere werkgever bij gebaat!