De actieve zit-leun-steun inkap kruk

De actieve zit-leun stoel

Om tegen aan te leunen, actief op te zitten, op te vouwen en met je mee te nemen. GRUTTO is transformeerbaar opdat zij nieuwe manieren van werken optimaal ondersteunt, op een gezonde en actieve wijze.

Voor het staand werken en overleggen, voor een energieke en actieve positie.
GRUTTO houdt u in een actieve ‘staande’ houding wanneer u er tegenaan leunt met als voordeel dat u uw rug en benen minder belast worden dan in een statische staande positie.
Gaat u op GRUTTO zitten dan wordt u in een actieve en gezonde positie gezet. GRUTTO’s zithoek zet uw wervelkolom namelijk in de perfecte S-vorm waarin uw wervelkolom het best in staat is om druk te absorberen en zich flexibel aan te passen aan de bewegingen die u maakt.
De hoek van het zitvlak zorgt tevens dat uw zit-heuphoek meer dan 90 graden is, wat zuurstoftransport verbetert en druk op je darmen vermindert.

Op Grutto kan u niet anders dan vanuit een energieke houding aan het werk gaan. U blijft in beweging. GRUTTO zet u aan om van houding te veranderen: van staan naar leunen naar zitten. Klapt u GRUTTO op, dan is zij plat en makkelijk met u mee te nemen dan wel compact weg te zetten.

GRUTTO is net een levend wezen in silhouette: van opzij zou het een vogel met een lange snavel kunnen zijn (Gutto). Door zijn karakter kan de stoel een soort maatje van u worden om van te houden.

GRUTTO’s dubbele hoek zitvlak is absoluut innovatief. Zo ook zijn inklapmechanisme: het verbindingspunt van de poten met de hoge zitting. Ze geven GRUTTO een unieke uitstraling waarbij u zich mogelijk afvraagt ‘houdt het ‘ ; kantelt het niet’. Vele testen bewijzen dat dit ‘ beestje’ sterk genoeg is om u te houden.