De desinfectie: Een doorbraak voor facilitair management en gebouwenbeheer

Wij, Healthy Office Nederland BV, zijn verheugd om u kennis te laten maken met het innovatieve far-UVC Care222® desinfectiesysteem, een baanbrekende oplossing die bijdraagt aan de ontwikkeling van een duurzame werkbeleving en -omgeving in alle sectoren van facilitair management en gebouwenbeheer.

Het far-UVC Care222® desinfectiesysteem vertegenwoordigt een paradigmaverschuiving in de manier waarop we omgaan met hygiëne en veiligheid. Met behulp van geavanceerde UV-technologie biedt dit systeem een effectieve en veilige methode om ziekteverwekkers te elimineren, zonder schade toe te brengen aan mens of milieu. Dit opent de deur naar talloze mogelijkheden voor het creëren van gezonde en productieve werkomgevingen.

Enkele voordelen van het far-UVC Care222® desinfectiesysteem zijn:
Grondige desinfectie: Het systeem maakt gebruik van far-UVC-straling met een golflengte van 222 nanometer i.c.m. een optische filter, die effectief is in het doden van virussen, bacteriën, schimmels en andere pathogenen. Het dringt door in de celwanden van micro-organismen en voorkomt zo hun reproductie, waardoor een grondige desinfectie wordt gegarandeerd.

Veilig voor mens en milieu: In tegenstelling tot conventionele UVC-technologie, die schadelijk kan zijn voor de menselijke gezondheid, is het gepatenteerde far-UVC Care222® veilig voor gebruik in aanwezigheid van mensen. Het is bewezen dat het geen schade toebrengt aan de huid en ogen, waardoor het een ideale oplossing is voor dagelijks gebruik in werkruimtes.

Brede toepasbaarheid: Het far-UVC Care222® desinfectiesysteem kan worden toegepast in diverse sectoren, zoals kantoren, scholen, ziekenhuizen, horecagelegenheden en openbare ruimtes. Het kan worden geïntegreerd in bestaande HVAC-systemen, verlichtingsarmaturen en andere infrastructuur, waardoor een naadloze implementatie mogelijk is. Als voorbeeld kunnen wij middels enkele far-UVC Care222® lichtarmaturen elke (drukbezochte) ruimte snel en doorlopend desinfecteren van bacteriën, virussen en andere pathogenen, zowel in de lucht als op oppervlakken. Tevens leveren wij ook een design hand-sanitizer die op basis van far-UVC Care222® uw handen binnen 5 seconden desinfecteert, residuvrij dus zonder alcohol of gels.

Door far-UVC Care222® te omarmen, kunnen organisaties een duurzame werkbeleving en -omgeving creëren. Het systeem draagt bij aan het verminderen van ziekteverzuim, het verbeteren van de

luchtkwaliteit en het vergroten van de algehele gezondheid en productiviteit van medewerkers.

Als pioniers op het gebied van gezondheids- en veiligheidsoplossingen zijn we vastberaden om het far-UVC Care222® desinfectiesysteem te verspreiden en te integreren in de facilitaire managementsector. We bieden uitgebreide ondersteuning, van installatie tot onderhoud en training, om ervoor te zorgen dat organisaties optimaal kunnen profiteren van deze revolutionaire technologie.

Met het far-UVC Care222® desinfectiesysteem nemen we een grote stap richting een duurzame en gezonde toekomst.