Onderscheidende holografische selfservice 2018

De holografische interactieve assistenten maken hun opwachting in Nederland. Voor het eerst zal deze noviteit, die overkomt uit Amerika, te zien zijn op de Facilitaire Vakbeurs in Utrecht op 24, 25 en 26 januari. Met behulp van holografische projecties, augmented en virtual reality kunnen deze assistenten optreden als receptioniste, product specialist of gastvrouw. Wij, als marktleider in Nederland op het gebied van bezoekersbeheer haalt hiermee de nieuwste generatie selfservice oplossingen naar ons land.

Met PRSONAS biedt G10 een onderscheidende holografische selfservice oplossing. De producten automatiseren de eerste contactmomenten met bezoekers en geven dat contact tegelijkertijd een persoonlijke touch. De assistenten reageren op bezoekers middels ingebouwde bewegingssensoren. Door toepassing van artificial intelligence en mixed reality communiceren zij interactief met de personen die tegenover hen staan.

Onderscheidend vermogen

G10 staat in Nederland al jaren bekend als innovator op het gebied van bezoekersbeheer en -registratie. Voor het bedrijf is het een logische stap om de assistenten van PRSONAS nu in eigen land te introduceren. Gio Schouten, directeur van G10 is trots op de uitbreiding met PRSONAS: “De holografische projecties van PRSONAS laten een bijzondere indruk achter bij bezoekers. Dit draagt bij aan het innovatieve karakter en onderscheidend vermogen van een organisatie. Tevens maakt de technologie achter PRSONAS het mogelijk analyses te maken van informatie die bezoekers en gebruikers via de virtuele assistenten achterlaten. En misschien het allerbelangrijkst: ze zijn altijd vriendelijk, 24 uur per dag beschikbaar en onthouden alles.”

Eyecatcher

De holografische projecties zijn een echte eyecatcher. Zo biedt PRSONAS de mogelijkheid om projecties van virtueel personeel in bedrijfskleding of bekende persoonlijkheden in te zetten. PRSONAS biedt herkenning en vertrouwen door mascottes of reclame iconen in bedrijven, winkels, instellingen of op een evenement aanwezig te laten zijn. Gio Schouten: “Stel je voor, je wordt door Einstein verwelkomd bij een onderzoeksinstituut of Rembrandt vertelt het verhaal achter De Nachtwacht.”