Dimmen van LED buizen?

De vervangende oplossing voor vele toepassingen : Ledvance led tube external system.
In de strijd tegen gevaarlijke stoffen en klimaatverandering zal de Europese Unie in de loop van 2023 het op de markt brengen van kwikhoudende en inefficiënte lampen verbieden. Het lot van de TL-buis is bezegeld. Zullen we dus binnenkort allemaal in het donker moeten werken? Zeker niet, want LEDVANCE biedt u verschillende mogelijkheden om over te schakelen op toekomstbestendige LED technologie – met het nieuwe, bijzonder veelzijdige en zuinige dimbare Ledvance led tube external system voorop. Het maakt de overstap niet alleen gemakkelijker dan ooit, maar in tijden van stijgende energieprijzen ook uiterst lonend.

Het led tube external system is een lamp-driver concept vergelijkbaar met dat wat u kent van TL-buis installaties. Het bestaat uit een T5 of T8 LED buis en een perfect afgestemde externe driver. Bij de upgrade worden de armatuurbehuizing, bedrading en eventuele bestaande lichtmanagementinstallatie gewoon hergebruikt en alleen de componenten vervangen. In combinatie met de DALI-2 mogelijkheid van het systeem biedt dit talrijke voordelen:

Zeer economische omschakeling van fluorescentielamp naar LED-technologie omdat bestaande armatuurbehuizingen in gebruik blijven
Eenvoudige en snelle upgrade zonder compatibiliteitsproblemen
Hoge systeemefficiëntie dankzij perfect afgestemde LED-buis en multi-watt DALI-2 driver systeem
Kan worden geïntegreerd in lichtmanagementsystemen
Dimbare oplossing
Geschikt voor noodverlichting (centrale of decentrale batterijtoepassing)