”De tijd dat praten over duurzaamheid hip was is voorbij, nu is het gewoon doen”

Met een circulaire kantoorinrichting draag je bij aan een duurzamere wereld en creëer je een werkomgeving die past bij jouw bedrijfsidentiteit. Je maakt van je werkplek niet alleen een productieve, maar ook een inspirerende werkomgeving; met een kantoorinrichting die werkgeluk brengt.

Bij Desko zijn we gepassioneerd over circulariteit, en met goede reden. Het sluiten van de kringloop is de sleutel tot een duurzame toekomst. Door het hergebruiken van grondstoffen, maken we de cirkel weer rond. Met een keuze voor duurzame of circulaire kantoorinrichting verklein je de impact van jouw keuzes op het milieu. Je maakt je voetafdruk kleiner.

Circulaire economie begint bij het behoud van bestaande waarde. Bij Desko benutten we vijf kansen voor het duurzaam inrichten van je kantoor:

Remain

Als een deel van je kantoormeubilair nog goed werkt, waarom zou je het dan vervangen? Door het blijven gebruiken van je meubilair maak je de meest duurzame keuze en kun je tegelijkertijd een nieuwe look creëren.

Redistribute

Kan het meubelstuk nog gebruikt worden op een andere afdeling of locatie? Zo niet, dan kunnen wij het meubilair opkopen of op een andere manier hergebruiken.

Repair

Onze eigen productiefaciliteit en deskundige monteurs kunnen beschadigde kantoormeubelen snel repareren, en deze worden altijd geleverd met 6 maanden garantie.

Refurbish

Als een meubelstuk echt niet meer te redden is, kunnen we het nog steeds nieuw leven inblazen door het op te knappen en te upgraden. Bijvoorbeeld door het stofferen van bureaustoelen of het vervangen van bladen op bureaus. Als we een totale APK hebben uitgevoerd, bieden we deze meubelen aan met 6 maanden garantie.

Repupose

Met een beetje creativiteit kunnen we meubelstukken een compleet nieuwe functie geven, waardoor ze een functionele toevoeging worden aan je kantoorinrichting.

Recycle

Als er echt geen andere optie meer is, kunnen we nog steeds onderdelen hergebruiken en zo de grondstoffen behouden. We bieden ook een groot assortiment NieuwCirculaire producten, die voor 100% bestaan uit gebruikt materiaal, zoals stof van petflessen.

Deel jouw visie met ons! Kom langs bij onze stand 11.0.4 en we kunnen samen kijken hoe we jouw ideeën kunnen realiseren.