De innovatieve aanbieder van veiligheid 2011

Veilig en gezond werken is belangrijk! Wij zetten ons al meer dan tien jaar 100 % voor deze zaken in. wij zijn een opleidingsinstituut in bedrijfshulpverlening, managementvaardigheden, risicomanagement en inzetbaarheid.

Dat verschillende werknemers binnen een bedrijf een BHV-opleiding volgen, is een goede eerste stap op weg naar veiligheid. Een BHV-beleid gaat verder dan dat. Daarom helpt Protekt bedrijven ook met het opzetten, uitvoeren en optimaliseren van een verantwoord BHV-beleid.

Protekt vindt het belangrijk om te blijven innoveren. Een voorbeeld hiervan is de introductie van het interactieve instructieprogramma Blik op BHV (www.blikopbhv.nl). Met dit programma krijgen alle medewerkers in een organisatie de mogelijkheid om kennis te nemen van de instructies met betrekking tot veiligheid. Met Blik op BHV omzeilt Protekt het probleem dat mensen geen tijd of mogelijkheid zouden hebben om deze kennis tot zich te nemen. Op deze manier wordt de basisveiligheid binnen een bedrijf geborgd en kan er een efficiëntere BHV-organisatie ontstaan.

Blik op BHV is samen met klanten ontwikkeld en getoetst aan de eisen die de klant belangrijk vindt. Het instructieprogramma kan in de “look en feel” van de eigen werkomgeving worden toegepast. Zo biedt Blik op BHV een unieke oplossing voor ieder bedrijf.