Balans terug door combi office en home 2021

Een volwaardige werkplek thuis met ruimte voor je laptop én een extra beeldscherm, die binnen no-time opgeklapt is tot het formaat van een koffer. Dus einde werkdag: dag werkplek, hallo thuis.

Wie had gedacht dat thuiswerken zo snel en zo massaal de norm zou worden? Het kantoor verandert langzaam in een plek waar je alleen maar vergadert of klanten ontvangt, in plaats van een plek waar je 5 dagen per week van 9 tot 5 werkt. De meerderheid van de mensen die thuiswerken is erachter gekomen dat het lastig is om je werkende leven met je privéleven in balans te houden. Je eettafel is opeens je werkplek geworden of je hebt een bureau in je woonkamer staan. Met de HOB (Home+Office=Balance) krijg je die balans weer terug. De tijdelijke werkplek kan gemakkelijk opgezet worden aan het begin van de werkdag, en met hetzelfde gemak weer worden afgebroken aan het eind. Het is ontworpen om een volwaardige werkplek te zijn maar tegelijkertijd zo min mogelijk ruimte in te nemen als hij ingeklapt is, zo past hij gemakkelijk onder het bed of in een kast. Je werk en privé weer in balans, dat is onze missie.

Het ontwerp is ergonomisch verantwoord, en kan aan ieders lichaamslengte worden aangepast. Het ontwerp voldoet aan de Nederlandse wet- en regelgeving. De akoestische panelen zorgen voor een geluiddempend effect en schermen je werkplek af. Zo kun je in alle rust je focussen op je werk. Er is ruimte voor een tweede beeldscherm en kan meerdere apparaten via een stopcontact of USB aansluiting van stroom voorzien.