Aquablu Refill: De Toekomst van Gezond en Duurzaam Drinken op het Werk

Aquablu zet de nieuwe standaard voor drinken op het werk, inspireert tot gedragsverandering en nodigt uit tot het upgraden van je werkplek. We zijn een ambitieuze Nederlandse start-up met een duidelijke missie: de wereldwijde drinkgewoonten transformeren naar een plasticvrije levensstijl. Ons doel? 1 miljard plastic flessen besparen voor 2030, en we zijn al goed op weg.

Onze innovatie

Onze game-changer is de Aquablu Refill, een slimme waterdispenser die meer doet dan alleen gefilterd water. Dankzij onze innovatieve, gepatenteerde technologie kan deze tap 39 verschillende smaken bieden via één enkel uitgiftepunt zonder risico op contaminatie. Het verandert leidingwater in een verfrissende, gezond drankje die verrijkt is met vitamines, mineralen en heerlijke suikervrije smaken. Een van deze smaken is bijvoorbeeld Fresh Lemon, een drankje versterkt met vitamine D, C, B12, magnesium en zink om je immuniteit te versterken na een druk weekend! Het unieke design en de eenvoudige inbouw maken het mogelijk dat de Aquablu Refill past in elke werkomgeving.

Vitaliteit

Water drinken hoeft niet saai te zijn, en frisdranken hoeven niet ongezond te zijn. Met Aquablu Refill combineren we het beste van beide werelden en inspireren we mensen om gezondere keuzes te maken. Zo leveren we een gezond en smaakvol alternatief voor ongezonde frisdranken, dat bijdraagt aan de vitaliteit en productiviteit van werknemers. Onderzoek toont aan dat de productiviteit met maar liefst 14% toeneemt wanneer werknemers de hele dag water drinken.

Duurzaamheid

Aquablu Refill is niet alleen goed voor onze gezondheid, maar ook voor onze planeet. De schadelijke impact van single-use plastic is enorm. Als we onze plastic uitstoot niet verminderen, zal er in 2050 meer plastic dan vis in onze oceanen zijn. Met onze oplossing helpen we bedrijven om hun bijdrage aan deze vervuiling te verminderen en stimuleren we duurzamere werkplekken.

Bovendien verlichten we met ons systeem de logistieke last voor facility managers. Met de recente invoering van statiegeld op blikjes, is afvalbeheer een grotere uitdaging geworden. Onze Aquablu Refill voorkomt dit probleem volledig.

Impact inzichtelijk

De impact van Aquablu Refill wordt tastbaar gemaakt door onze realtime monitoring. We bieden inzicht in het aantal bespaarde plastic flessen, de kostenbesparing en de CO2-reductie. Zo maakt Aquablu de voordelen van duurzaam drinken concreet en zichtbaar voor iedereen.