Een verpakkingsvrije omgeving met het Refillpoint

iTapToo ontwikkelt duurzame refillpoints waarbij je je eigen fles of glas kan vullen met heerlijke verantwoorde frisdranken. Wij zien dat veel mensen op dit moment herbruikbare flessen bij zich hebben, maar bij behoefte aan iets anders dan water alsnog een petfles moeten kopen. De huidige manier waarop frisdrank wordt verstrekt is uit fles of blik. Er zit niet voor niets tegenwoordig statiegeld op deze single-use verpakkingen. Ze zijn namelijk slecht voor het milieu en op de meeste plekken onnodig. We tappen toch ook al jaren onze koffie in een (herbruikbare) mok?
Uit het iTapToo refillpoint komen heerlijk gekoelde frisdranken met smaken zoals ijsthee perzik, ananas en vlierbloesem. Alle smaken zijn vrij van suikers en kunstmatige zoetstoffen en de intensiteit kan gemakkelijk worden aangepast. Een refillpoint van iTapToo is vrij van verpakkingen en vol van smaak. Zo helpen wij organisaties met hun transitie naar een duurzame en vitale omgeving!

Gedragsverandering in de maatschappij

Met iTapToo willen we mensen laten zien hoe makkelijk het kan zijn om bij te dragen aan een duurzame wereld. Je hoort overal dat gezond leven belangrijk is en dat we goed moeten omgaan met onze planeet. Een duurzame keuze vraagt vaak veel verandering of valt duurder uit. Bij iTapToo maken we een product dat zo makkelijk, lekker en goedkoop is, dat je er niet over na hoeft te denken of je vandaag wel of niet voor duurzaamheid kiest.
Door het goede voorbeeld te geven dragen we bij aan een sneeuwbaleffect wat de kijk op duurzaam ondernemen positief zal beïnvloeden. Binnen de kortste keren kan je overal in Nederland je herbruikbare fles vullen met de dranken van iTapToo. Binnenkort ook bij jullie?