Thuiswerkplek die past in het interieur 2021

De Nederlander heeft het afgelopen jaar goed kunnen proeven van het thuiswerken. Er allerlei initiatieven ontplooid om kantoorwerkers aan een goede werkplek thuis te helpen: bureaus zijn van kantoor naar huis verplaatst, eettafels omgebouwd en slaapkamers getransformeerd. Aangezien het er naar uit ziet, dat thuis werken, zal blijven, ontwikkelde Markant een oplossing van de lange termijn, de Hybrid Home.

Toekomstgericht

Deze toekomstgerichte werkplek is een kast die zich razendsnel laat transformeren tot ergonomische werkplek. En omgekeerd natuurlijk. Heb je de werkplek niet nodig? Dan klap je deze weg en gaat deze op in je interieur. Werk? Weg! Terug in een huis waarin je weer tot rust kan komen.

In de basis is Hybrid Home een stevige kast met twee planken. De kast past met zijn geringe afmetingen ook in minder ruime woningen. De planken van de kast laten zich in een handomdraai transformeren in een bureaublad van 82 cm diepte; vergelijkbaar met kantoor. En daar houdt het goede nieuws niet op. Hybrid Home is namelijk een volwaardig zit-sta bureau tot een stahoogte van 130 cm.

Aansluiten van een laptop of beeldscherm kan eenvoudig. Alle kabels kunnen uit het zicht opgeborgen worden. Zo blijft het bureau netjes opgeruimd.

Waarom?

Wij vinden dat een thuiswerkplek moet passen in je interieur. Het mag geen sta-in-de-weg zijn en moet in stijl kunnen integreren met de rest van je meubilair. Maar tegelijk wil je wel een ergonomische werkplek. Of de Arbo adviseur van je werkgever wil dat.

Hybrid Home is ontwikkeld door Markant Health & Productivity, een producent van kantoormeubilair met jarenlange ervaring met ergonomische bureaus. Markant heeft voor het ontwerp de hulp ingeschakeld van IX architects uit Delft.

Vanaf vandaag te bezichtigen in 21 geselecteerde showrooms in Nederland en België. Leverbaar in zwart, wit en eiken fineer.